EnglishБългарскиHome

"РОДИНА-АГРО" ЕООД


"Родина-Агро" ЕООД е създадена през 2004г. като дъщерна фирма на "Родина-Холдинг" АД, гр. Попово, България. Предмет на дейност е органично земеделие и преработка (замразяване) на органични и конвенционални плодове и зеленчуци. Над 30ha са органичните насаждения на “Родина-Агро” с ягоди, малини, къпини и сливи. През 2006г. е изградено предприятието за преработка (замразяване) собственост на “Родина-Агро” ЕООД. В региона на гр. Попово (до 10 км.) има земеделски производители с над 40ha с малини, както и други насаждения с плодове и зеленчуци.


Предприятието е оборудвано с най-авангардния модел на флуидизационен лентов тунел за IQF замразяване, производство на FRIGOSCANDIA Швеция. В началото на 2007г., предприятието за замразяване на плодове и зеленчуци, бе едно от първите в Европа, което защити най-високия стандарт на ISO 22000. (Сертификати)


В “Родина-Агро” ЕООД работят над 80 много добри работници и специалисти. “Родина-Агро” ЕООД, чрез компанията-майка “Родина-Холдинг” АД, продава висококачествената си продукция. Замразените IQF органични и конвенционални плодове и зеленчуци са познати на пазарите в Англия, Франция, Холандия, Белгия и други.


Контакти:
Г-н Евгени Генов
управител на "Родина-Агро" ЕООД
тел: 359/0608/40001
Web design by Digital Systems Limited Ltd