За марката Колекции Магазини Контакти


Контакти:

Родина холдинг АД

гр.Попово 7800
ул."Панайот Хитов" №20

тел.+359 608 4001
факс:+359 608 40011

E-mail: mail@rodina-popovo.bgCopyright © 2008, Rodina Holding JSC
Web design by Digital Systems Limited Ltd.